Healy Innovaties

De uitdaging

Een ervaren team van ontwikkelaars en ingenieurs, dat gedurende enkele jaren aan de vorige TimeWaver-systemen had gewerkt, zag zich voor de uitdaging gesteld om hun complexe technologie om te vormen naar een compact en gemakkelijk te gebruiken apparaat.

Tot nu is de TimeWaver-technologie alleen professioneel gebruikt, waarvoor dure en complexe hardware en uitgebreide training van de therapeuten nodig is. Bovendien is er een speciale computer nodig voor de besturing.

Dit alles is nu fundamenteel veranderd: je kunt de Healy in je zak steken of deze aan je kleding bevestigen. De Healy-app op je smartphone kent het gebruik en geeft altijd instructies voor de volgende stap.

Het resultaat

De ontwikkeling van Healy, het testen en voorbereidend werk voor de goedkeuring als medisch apparaat, hebben aanzienlijk meer geld, tijd en hulpbronnen gekost dan elk vorig TimeWaver-systeem. De Healy is volledig in Duitsland ontwikkeld.

Het resultaat van al dit harde werk is klein, goedkoop en heel gemakkelijk te gebruiken!

Disclaimer : Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Marcus Schmieke

Marcus Schmieke, geboren in 1966, is de uitvinder en ontwikkelaar van de Healy- en TimeWaver-producten.
Al vele jaren dacht Marcus na over hoe iedereen zou kunnen profiteren van de mogelijkheden van de TimeWaver-technologie op een compacte en eenvoudige manier.
Wat hij in gedachten had, was een apparaat dat iedereen elke dag zou kunnen gebruiken, iets dat compact, eenvoudig en praktisch is.
Een kleine metgezel die jouw gezondheid bewaakt en die op een innovatieve manier kan helpen om problemen te voorkomen en de genezing te ondersteunen.

Nuno Nina

Nuno Nina is een Portugese onderzoeker en therapeut. Nuno leidt zeven privéklinieken, waarvan de meeste in Portugal. Zijn werkgebied beslaat hoofdzakelijk integratieve geneeskunst en celbiologie.
Nuno kon dankzij zijn ervaring met duizenden patiënten de theorieën en resultaten uit zijn onderzoek samenvoegen tot een verzameling van 144.000 zogenoemde “Gold Frequencies.” Toen hij jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met TimeWaver-technologie, stelde hij onmiddellijk voor om deze technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som van de delen.