AJB_Shop Sov Lab Colostrum FAQ

Sov Lab Colostrum-LD 480 mg capsules 120 stuks

Art.nr. 100320
€50,00
Eigen import Amerika
Op voorraad
1
Productgegevens

Colostrum LD®-capsules 120 stuks

Wat zijn de voordelen voor uw gezondheid bij het gebruik van Colostrum-LD®-capsules :

*Bevordert een gezond immuunsysteem

*Ondersteunt de darmgezondheid

*Krachtige liposomale afgifte voor optimale opname

*Bevordert ondersteuning bij gezond ouder worden

Colostrum-LD® wordt verzameld vanaf de eerste melking van melkkoeien, waarvan het kalf net geboren is en die in de wei worden gehouden en die niet worden aangevuld met rBST (synthetisch groeihormoon) of routinematig gevoed met antibiotica.

Deze koeien zijn ook gecertificeerd BSE-vrij ("gekke koeien"). Colostrum-LD® ondergaat voor en na de verwerking rigoureuze tests voor de aanwezigheid en hoeveelheid van bioactieve immuun- en groeifactoren. Het wordt snel gepasteuriseerd en op lage temperatuur gedroogd, gevolgd door micronisatie ( kleiner maken van vaste deeltjes voor betere opname) en bedekt met lipiden/vetten die worden geëxtraheerd uit melk en zonnebloemolie

De gepatenteerde liposomale toediening (LD) van Sovereign Laboratories verbetert de opname van colostrum verder, zodat u het maximale voordeel kunt behalen.

Voordelen van colostrumcapsules

De voordelen van Colostrum-LD® 480 mg capsules zijn onder meer:

1. Krachtige componenten

Colostrum-LD® bevat een rijke mix van krachtige componenten, zoals:

Immunoglobulinen: helpen bij het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.

Groeifactoren: helpen bij het reguleren van de cellulaire functie; Colostrum-LD® bevat belangrijke groeifactoren zoals insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1), transformerende groeifactoren alfa en bèta (TGF-alfa, TGF-bèta) en epitheliale groeifactor (EGF).

Colostrumpolypeptiden (CP's): helpen bij het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.

2. LD-systeem

De gepatenteerde Liposomal Delivery (LD) van Sovereign Laboratories maximaliseert de effectiviteit van supplementen van runder-colostrum. Liposomale toediening verbetert de houdbaarheid, stabiliteit en werkzaamheid van Colostrum-LD®. Het oxideert niet tijdens opslag en levert de immuun- en groeifactoren direct daar waar ze er het meest toe doen.

Door effectiviteit zorgt Colostrum-LD ervoor dat mensengebruik kunnen maken van uitgebreide voordelen van de biestcapsules. Het toedieningssysteem beschermt Colostrum-LD® terwijl het door het lichaam reist. Zodra Colostrum-LD® de maag en het maagdarmkanaal bereikt, blijft het biologisch actief op cellulair niveau, waardoor het zo dicht mogelijk bij rauw, vers colostrum komt.

Colostrum Capsules Aanbevolen gebruik

Als het om Colostrum-LD® gaat, is het belangrijk om de aanbevolen gebruiksrichtlijnen op het etiket te volgen .Bij acute of ernstige klachten kan je contact opnemen met therapeut Anja Bokenkamp beste inname protocol afgestemd op jouw klachten via anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

Standaat advies is twee capsules tweemaal daags met 200 ml water op een lege maag.

Kinderen kunnen één of twee keer per dag één capsule innemen als ze de capsules goed kunnen doorslikken. Voor iedereen met slikproblemen kunnen Colostrum-LD® capsule (s) worden geopend en het poeder in een glas water worden gedaan.

Waarom zou u colostrum van Sovereign Laboratories moeten kopen?

Sovereign Laboratories is wereldwijd een topleverancier van runder-colostrum producten. Sovereign Laboratories houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met supplementen voor runder-colostrum en heeft klinische proeven gesponsord in Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten. Simpel gezegd: Sovereign Laboratories zijn de beste colostrum-experts.

Disclaimer: sovereignlaboratories.com is een onafhankelijke distributeur voor Sovereign Laboratories. De verklaringen op deze site zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA). Deze producten zijn niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. De verklaringen in dit document zijn alleen voor informatieve doeleinden en zijn niet bedoeld ter vervanging van de diensten of aanbevelingen van een arts of gekwalificeerde zorgverlener. Degenen met gezondheidsproblemen, of die zwanger zijn of borstvoeding geven, wordt specifiek geadviseerd om hun arts te raadplegen voordat ze deze of voedingssupplementen gebruiken.

Bewaar dit product voor later

FAQs voor Colostrum-LD

Antwoorden op veel gestelde vragen door onze klanten

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat voel?

Colostrum-LD® begint onmiddellijk zijn werk, het ondersteunt het immuunsysteem van uw lichaam om de hechte verbindingen van een gezonde darm in stand te helpen houden. Veel mensen melden dat ze binnen een paar dagen na inname van Colostrum-LD een verbetering  van hun gezondheid bemerken , en de meesten binnen 30 dagen.

Hoe lang moet ik Colostrum-LD innemen?

Het juiste en consequente gebruik van Colostrum-LD kan niet genoeg benadrukt worden. Aan, uit, gebruik helpt niet. De gestage aanvoer van immuun- en groeifactoren die Colostrum-LD levert, is van cruciaal belang voor een betere gezondheid. De dagelijkse dosis kan worden verlaagd tot een onderhoudsdosis.

Is Colostrum-LD veilig?

Colostrum-LD is onafhankelijk getest en heeft aangetoond veilig te zijn en goed te worden verdragen door mensen van alle leeftijden. Colostrum-LD wordt verwerkt in FDA en USDA geïnspecteerde en gecertificeerde faciliteiten. Natuurlijk is het altijd raadzaam om elk nieuw supplement met uw therapeut te bespreken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Colostrum-LD?

Colostrum-LD helpt mensen om de maag en het maag-darmkanaal gezond te houden en een gezonde, evenwichtige darmflora (het darm-microbioom) te behouden. Het helpt ook een gezonde immuunrespons te ondersteunen en bevordert een gezonde veroudering.

Wat zit er in Colostrum-LD?

Colostrum-LD bevat eerste melk van runderen die net gekalft hebben, het z.g. rundercolostrum of biest; deze colostrum is flash-gepasteuriseerd, gedroogd bij lage temperaturen en bewerkt om optimale veiligheid, oplosbaarheid en werkzaamheid te garanderen. Colostrum-LD bevat ook minimaal 25-30% immunoglobulinen, 1,5% lactoferrine, 1,5% groeifactoren en 3,5-5% colostrumpolypeptiden.

Bevat colostrum caseïne?

Caseïne is aanwezig in colostrum; het caseïnegehalte in colostrum en gewone melk is zelfs vrijwel identiek.

Is het veilig om biest te gebruiken tijdens de zwangerschap?

Het is onduidelijk of colostrum veilig is voor vrouwen die zwanger zijn. Daarom is het belangrijk om een therpeut te raadplegen voordat u colostrum, of een ander voedingssupplement, tijdens de zwangerschap gebruikt.

Kun je allergisch zijn voor colostrum?

Mensen die allergisch zijn voor melk, kunnen ook allergisch zijn voor colostrum. Sommige colostrumproducten worden ook gemaakt met toevoegingen die soja en andere allergenen bevatten – maar niet Colostrum-LD®.

Hoe smaakt colostrum-LD?

Colostrum-LD poeder is verkrijgbaar in zowel de gewone als de natuurlijke vanillesmaak. Het moet worden gemengd met gewoon water op kamertemperatuur of lauw water. Veel mensen vinden dat de vanillesmaak een aangename nasmaak heeft.

Waarom werkt Colostrum-LD wel, terwijl andere merken die ik geprobeerd heb, faalden?

Liposomale afgifte (LD) is van vitaal belang voor de overleving van de delicate bioactieve stoffen van colostrum. LD beschermt de immuun- en groeifactoren die van cruciaal belang zijn voor het herstel en de regeneratie van alle lichaamsweefsel, en voor de activering en optimalisering van immuunprocessen. LD zorgt ervoor dat deze vitale bestanddelen hun verbazingwekkende werk kunnen doen. De meeste boviene colostrumsupplementen die vandaag op de markt zijn, hebben geen liposomale afgifte om de gezondheids-bevorderende bestanddelen van colostrum te beschermen tegen de agressieve maagzuren.

Kan ik mijn vitaminen of andere supplementen met Colostrum-LD innemen?

Absoluut. Colostrum-LD kan samen met elk supplement of receptgeneesmiddel worden ingenomen. Er zijn geen contra-indicaties voor Colostrum-LD.

Kan ik Colostrum-LD toevoegen aan mijn ochtendkoffie of thee?

Nee. Kokend of heet water vernietigt de bioactieve bestanddelen in Colostrum-LD. Water op kamertemperatuur is OK.

Kan ik Colostrum-LD toevoegen aan mijn smoothie of met wei-eiwit?

Ja, maar we raden aan Colostrum-LD met water in te nemen op een lege maag voor het beste resultaat.

Is er iets dat ik moet doen voordat ik Colostrum-LD begin in te nemen?

Het kan nuttig zijn om met uw arts te overleggen of er allergieën zijn die u ervan kunnen weerhouden optimaal van Colostrum-LD te profiteren. Voor het overige is Colostrum-LD bedoeld voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren, en is het bedoeld voor regelmatig gebruik, meestal tweemaal per dag.

Kan ik Colostrum-LD elke dag innemen?

Colostrum-LD kan vaak in een dagelijks dieet worden opgenomen. Voordat u dit doet, moet u met uw therapeut overleggen of boviene colostrum u kan helpen uw dieetdoelen te bereiken.

Kan ik colostrum nemen tijdens mijn huidige speciale dieet (bv. keto/lage koolhydraten, paleo, veganistisch, vegetarisch)?

Colostrum-LD is compatibel en gemakkelijk te gebruiken met bijna elk speciaal dieet, of je nu

 Wat is het verschil tussen colostrum in poedervorm en in capsulevorm?

Colostrum-LD is beschikbaar in poeder- en capsulevorm. Capsules zijn voor-gedoseerde porties colostrum, wat meer gemak biedt, vooral als je op reis bent. Het nadeel is dat ze moeilijk kunnen zijn voor mensen die niet gewend zijn om capsules door te slikken. Colostrumpoeder is gunstiger wanneer de absorptie in de mond begint, en het biedt meer controle over de portiegrootte.

Wat is de beste manier om colostrum in mijn leven te integreren?

Suppleren met colostrum biedt een breed scala aan potentiële gezondheidsvoordelen, maar het werkt het beste als het wordt geïntegreerd in een gezonde levensstijl. Dat betekent dat je evenwichtig moet eten, regelmatig moet bewegen en elke nacht goed moet slapen. Stress, veel drinken, sigaretten of drugsgebruik kunnen de werking van colostrum belemmeren en een goede absorptie ervan verhinderen.

Ieders gezondheid is anders

De gezondheid van een individu wordt bepaald door leeftijd, erfelijkheid, levensstijl, waaronder voeding en lichaamsbeweging. We raden consumenten aan advies in te winnen bij hun therapeut over het gebruik, de juiste protocollen, en hoe Colostrum-LD kan passen in iemands goed gecontroleerde gezondheidsregime.

Bronnen:

https://www.sovereignlaboratories.com/FAQS.html

https://www.sovereignlaboratories.com/product/COLOSTRUM-LD_powder-reg.htmlomnivoor of vegetariër bent.

OOk voor uw huisdieren, die een extra steuntje in de rug noug hebben

Scroll naar top