Hallo,

Mijn naam is Anja

Ziek zijn Beter worden

Mijn missie en passie is begonnen toen ik zelf herstelde ( na meer dan 20 jaar ziek te zijn geweest) van 2 chronische ziektes , nl fibromyalgie en diabetes type 2

Ik kwam onder behandeling van een orthomoleculaire arts, waar ik via o.a  lifestyle veranderingen, nl stress reductie, voeding aanpassing , bewegings en immuunondersteuning een voor mij nieuwe weg naar gezondheid vond zonder medicijnen.

Mijn studie

Ik schreef mij in voor een deeltijd studie HBO Oosterse geneeskunde en leerde daar dat lifestyle medicine wetenschappelijk is onderbouwd.

Dit triggerde mij zo dat ik begon met een Studie Medische basiskennis, Orthomoeculaire geneeskunde en daarna no Psycho-Neuro-Immunologie en eigenlijk studeer ik nog steeds.

Nu in 2021 heb ik net een uitgebreide cursus gedaan om chronische restklachten bij Covid-19 te behandelen.

Lockdown 2020

In de lockdown van 2020 moest ik mijn praktijk aan huis tijdelijk sluiten en ook omdat ik ook de pensioengerechtigde leeftijd bereikte ben ik gaan nadenken hoe nu verder.

Ik leerde in de pandemie dat de mensen het ook prettig vonden om online bijgestaan te worden

Zodoende startte ik mijn online begeleidingsprogramma

Een langgekoesterde droom

Ook een langgekoesterde droom om bijzondere voedingssupplementen, waarmee ik veel ervaring heb opgedaan in mijn praktijk meer toegankelijk te maken en opende een webshop.

Niet een webshop om alleen potjes te kopen , maar om veel voorlichting/ begeleiding te geven aan mensen die interesse hebben om hun lichaam op een meer natuurlijke manier gezonder te maken

Chronische ziekten en leefstijl hebben alles met elkaar te maken.   Door uitgebreide amnese en laboratorium onderzoek krijgen we inzicht in de eventuele disbalansen van de lichaamseigen stoffen

Mijn ervaring is dat 80% van de chronische zieke mensen in mijn praktijk op deze manier konden herstellen. Ik noem dat op een gezonde manier beter worden

Ik ben niet tegen medicijnen, want deze kunnen levens redden, Als het lichaam niet meer zijn eigen balans kan herstellen, dan kunnen medicijnen  levens redden.

Mijn passie en missie is om mensen op een gezonde manier beter te maken. Het is mij gelukt en jij kunt het ook!

Scroll naar top