Omega3/6 vetzuren Test Zinzino

Klaar om je lichaam eens echt te testen?

Begin met je Omega3/6 vetzuren balans te verbeteren!

Begin met je lichaam van binnenuit weer in balans te brengen

De Omega-6:3 verhouding in je bloed is een goed beginpunt en een startmeting voor hoe je lichaam functioneert op cel niveau. Je weet waarschijnlijk al dat Omega-3 goed voor je is en dat je door veel vis te eten normaliter voldoende binnenkrijgt. Wellicht gelooft je ook de veelvoorkomende misvatting dat Omega-6 een onverzadigd vetzuur is, aangezien je waarschijnlijk wel meegekregen hebt dat hedendaagse westerse diëten een ongezonde overdaad van dit specifieke omega6 vetzuur bevatten. Het is echter zo dat Omega-3 en -6 alletwee belangrijk zijn voor onze lichamen maar dat het voedsel dat we eten ons vaak een verstoorde balans van deze vetzuren biedt. Door het vetzuurprofiel van je bloed te onderzoeken, zult je in staat zijn om de verhouding van bovenstaande vetzuren van je huidige dieet te meten en te zien wat je eventueel dient te veranderen. Het test biedt je een overzicht van elf van de belangrijkste vetzuren in je bloed, inclusief Omega-3, Omega-6 en Omega-9. 

Maak een momentopname van je omega3/6 vetzuren balans

Je kunt dit vetzuurprofiel vandaag nog thuis doen, in slechts een paar minuten en met een eenvoudige vingerpriktest. Zinzino is een vooraanstaand, wereldwijd bedrijf dat opereert op het gebied van de nieuwe wetenschap van de farmaco-voeding, die actieve voedingsstoffen uit voedsel gebruikt om de onbalans van moderne levensstijlen tegen te gaan. De Zinzino BalanceTest is volledig anoniem en bevat eenvoudig te volgen, stapsgewijze instructies.

Nadat u de test verstuurd heeft, zal uw persoonlijke uitslag binnen ongeveer 14 dagen tijd beschikbaar zijn, met een volledig rapport om uw Omega-6:3 verhouding bij te stellen. Voer simpelweg uw test-ID in op de website van Zinzino voor toegang tot uw rapport op maat met een persoonlijke analyse van uw vetzuurprofiel.

Tot op heden heeft Zinzino bijna 550.000 bloedtesten uitgevoerd over de hele wereld, hetgeen mensen inzicht geeft in de Omega-6:3 balans van hun lichaam en hun vetzuurprofiel. Het doel is een verhouding in de buurt van 3:1 maar veel mensen zitten rond de 15:1. Interessant genoeg ontdekt bijna 95% van de mensen die de test doen, dat hun verhouding niet in balans is. Het goede nieuws is dat dit kan veranderen in luttele maanden door Polyfenol Omega voedingssupplementen die veel polyfenolen uit olijven, Omega-3 en vitamine D3 bevatten.

Jaren toevoegen aan je leven door een goede Omega3/6 vetzuren balans

Jaren toevoegen aan je leven

We eten te weinig omega3 – en te veel omega6 vetzuren. Dit geeft een verkeerde balans , wat grote gevolgen kan hebben voor o.a je energielevel , weerstand, maar ook bv voor je psyche. Omega 3 verzuren zijn ontstekingsremmend en een te veel aan omega6 vetzuren kunnen juist ontstekingsbevorderend werken .

Als we onze gewoontes veranderen en gezonde voeding, rijk aan Omega-3’s nemen, zien we na 120 dagen positieve veranderingen in onze celmembranen. Dit betekent dat de gezonde stoffen uit onze voeding beter in de cel kunnen komen. Gezonde cellen betekenen gezonde organen en dit betekent een gezond lichaam. We kunnen slikken wat we willen, maar als de doorlaatbaarheid van onze celwand niet genoeg vloeibaar is, komen er te weinig gezonde stoffen in onze cel. Deze cel kan dan niet genoeg energie aanmaken en doen waarvoor het is gemaakt. In mijn praktijk gebruik ik de balans van de vetzuren als stap 1 in het verbeteren van de lifestyle van mijn cliënten.

Mijn missie is om jou te helpen een gebalanceerd leven te leiden en met behulp van de BalanceTest kunt u uw vooruitgang meten en bijhouden.

  1. * Denk jij dat je in de gevarenzone zit, bv doordat je te weinig vis eet of te veel gefrituurd voedsel eet?
  2. * Ben jij geïnteresseerd in een test die de balans van de vetzuren uit jouw voeding bepaald !
  3. * Deze eenvoudig uit te voeren thuistest meet het omega3 (ontstekingsremmend) niveau en de omega6
  4. (ontstekingsbevorderend) vetzuurbalans in je bloed en nog 9 andere vetzuren

Bestel nu de Zinzino Balance Omega3/6 test van euro 109,00 naar 75,00 met als extra bonus: “Een gratis consult

Balance Test

Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige zelftest voor het analyseren van de vetzuren in c bloed dat uit een vingertop verkregen.

Het wordt met behulp van de Gedroogde Bloeddruppel- (Dried Blood Spot, DBS) techniek. Een DBS is wetenschappelijk bewezen net zo nauwkeurig te zijn als een veneus bloedmonster wanneer vetzuren geanalyseerd moeten worden.

Het enige wat nodig is, zijn enkele druppels bloed uit de vingertop op een Whatman®-filterpapier en het is in minder dan een minuut klaar.

Hoe visolie en Omega3 het algemene welzijn ten goede komt

Visolie is essentieel, dat betekent dat het lichaam het niet zelf aan kan maken

Toch is Omega3 belangrijk voor onze enegie-aanmaak, maar ook als bouwstof voor onze lichaamscellen

Om maximaal baat te hebben van de gezondheidsfactoren van Omega3 visolie, is kwaliteit van belang

De productreeks van Zinzino BalanceOil+ bevat visolie afkomstig van hele, onbewerkte, kortlevende, kleine p vissen zoals sardientjes, ansjovis en makreel, die rijk zijn aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het product is gecertificeerd door Friend of the Sea, de wereldwijde certificeringsnorm voor producten en diensten die de mariene omgeving respecteren en beschermen. Dit betekent dat de visolie natuurlijk is en moleculair getest op toxines om veiligheid, versheid en een ongeëvenaarde puurheid te kunnen garanderen. Alle hoogwaardige, pure Omega-3-supplementen ondergaan echter een raffinageproces dat niet alleen de visolie ontdoet van verontreinigingen, maar ook de polyfenolen gaan verloren. Deze krachtige micronutriënten boordevol antioxidanten komen van nature voor in vette vis om de oxidatie te stabiliseren, de opname in het lichaam te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de Omega 3’s aan het werk gaan in de celmembranen van je lichaam.

Extra vierge olijfolie optimaliseert opname

Polyfenolen rijk aan antioxidanten uit pre-oogst olijven komen het dichtst in de buurt van de polyfenolen die van nature in vis voorkomen en Zinzino was een van de eerste merken die dit ingrediënt boordevol antioxidanten aan hun wetenschappelijk bewezen formule toevoegde. De unieke formule van de Zinzino BalanceOil+ productreeks is een synergetische mix gebaseerd op 60% pure visolie van kleine, in het wild gevangen vissen en 40% koudgeperste extra vierge olijfolie met polyfenolen uit voortijdig geoogste olijven en Omega-9.Elk lichaam is anders en de mate waarin uw lichaam het Omega-3-supplement zal opnemen, hangt ook af van individuele factoren zoals uw gewicht, uw maagzuur, gen type en zelfs bepaalde allergieën. De Zinzino BalanceTest zal uw unieke vetzuurprofiel weergeven en u begeleiden bij het kiezen van de Omega-3-supplementen die bij uw lichaam passen.

KOOP ONZE ZINZINO OMEGA-3 BALANCEOIL+

ONTDEK ONZE Omega3 BALANCEOIL+ met polyfenolen

BalanceOil+ is een natuurlijke polyfenol (uit olijfolie) Omega Balance voedingssupplement met hoge concentratie van Omega-3, vitamine D3 en Olijfpolyfenolen.

Het reguleert de EPA+DHA-niveaus en de Omega-6:3 brengt balans in je lichaam en beschermt de cellen tegen oxidatie

Het bevat een bijzondere mix van oliën van de hoogste kwaliteit wilde vis en extra virgine olijfolie van hoge kwaliteit plus vitamine D

Zinzino Balance Oil is ook verkrijgbaar als capsules, vegan, of wateroplosbaar als je de smaak van vis niet lekker vindt

Scroll naar top