Wat is de Transferfactor?

De Transferfactor is als immuun-booster beschikbaar voor iedereen!

De transferfactor is een eiwitmolecuul dat kort samengevat, tot doel heeft informatie te verschaffen aan het immuunsysteem. Het zorgt ervoor dat de cellen in dit systeem kunnen herkennen wat indringers zijn, weten hoe ze moeten reageren en kunnen onthouden hoe dit te doen

In de natuur is de Transfer Factor het molecuul dat bij de mens, bij zoogdieren en bij gevogelte het immuunsysteem van pasgeboren en van informatie voorziet. Bij de mens gebeurt dit via de moedermelk (colostrum). Bij de koe via de biest, bij de kip via de eidooier. De transferfactor is als molecuul uitwisselbaar tussen de verschillende levensvormen

Wetenschappelijk en “double blind” onderzoeken rond de Transfer Factor laten een verhoging van de robuustheid en veerkracht van het immuunsysteem zien. De meest krachtig gemeten respons is een toename van de activiteit van de Natural Killer (NK) cellen tot 437%. Deze NK-cellen zijn onze 1e-lijns defensie tegen binnendringers.

Prefix

Het lichaam streeft naar een eigen natuurlijke balans.

Het immuunsysteem speelt hierin een centrale rol. Dit systeem kan tweedelig ontsporen. Het kan verzwakt raken waardoor wij mensen vatbaar kunnen worden voor infecties en ontstekingen, verkoudheid, griep, kanker of aids.

Of het immuunsysteem is de controle kwijt en raakt overactief, waardoor auto-immuunziektes kunnen ontstaan. De Transfer Factor speelt in al deze situaties een unieke rol. Aller eerst brengt de Transfer Factor informatie in de betreffende cellen van het immuunsysteem, waardoor de cellen zich hun taak en functie weer kunnen herinneren.

De Transfer Factor heeft het vermogen om te moduleren, waardoor het zelf- herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Hierdoor kan het lichaam waar nodig cellen kalmeren dan wel activeren, waardoor het immuunsysteem weer terug in balans komt. Robuuster en veerkrachtiger dan te voren.

De Transferfactor wordt kwalitatief en maatschappelijk verantwoord gewonnen. Hiertoe is bij boerenbedrijven een nauwe en biologische gecertificeerde samenwerking opgezet. De kalfjes komen in ieder geval niets te kort.

Welke producten heeft 4Life® beschikbaar?

Om ons immuunsysteem te ondersteunen heeft 4Life® een range aan producten ontwikkeld die de Transfer Factor als modulator bevatten. Aan de basis staan 2 producten die het immuunsysteem in zijn geheel kunnen ondersteunen:

4Life Transfer Factor TriFactor® en de 4Life Transfer Factor TriFactor®Plus

Ook zijn gerichte producten ontwikkeld voor subsystemen van het menselijk lichaam die veelal samenwerken met het immuunsysteem (bv het hart en bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel, de hersenen hormoonsysteem, de suikerstofwisseling, het metabolisme, de darmen, de huid en de spieropbouw. In essentie is dit gedaan door voedingsstoffen, wetenschappelijk uitgebalanceerd te combineren met de Transfer Factor. Voedingsstoffen die de beste kennis weten samen te brengen uit de Oosterse en Westerse Natuurgeneeskunde. Door deze stoffen te combineren met de Transfer Factor ontstaat een synergetisch effect .

De functie van de Transfer Factor kan vergeleken worden met de rol van een dirigent bij een orkest. De informatie die de agent toevoegt brengt samenhang en synergie en daarmee ontstaat uit verschillende klanken een symfonie.

De Immuun4Life therapie en de producten van 4Life bieden een ieder van ons de mogelijkheid om onze gezondheid pro-actief en preventief ter hand te nemen.

Scroll naar top