Speciale Winter Super Aanbieding

Wil je een gepersonaliseerd supplementen advies van mij ontvangen Neem dan contact op met mij anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

Ben je op zoek naar een lekker maar gezond (kerst) cadeau?

Een heerlijk zoet maar toch gezonde Maduko- honing?
Kan dat?Wil je een gepersonaliseerd supplementen advies van mij ontvangen Neem dan contact op met mij anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

AJB – Shop

Supplementen per merk

Cellcare Immuun Booster pakket - 4Pack

Art.nr. 2301-4
€117,05
Op voorraad
1
Productgegevens


4 immuunboost producten met 10% pakket korting

Het Advanced pakket bestaat uit:
Cell Essentials Powder, Vitamin C Powder, Zink L-methionine en Resveratrol 100 mg.

Resveratrol 100 mg
CellCare Resveratrol bevat 98% biologisch actieve resveratrol uit Polygonum cuspidatum* en heeft een specifieke antioxidatieve werking. Omdat resveratrol van nature slechts beperkt voorkomt in de voeding is CellCare Resveratrol 100 mg een goede aanvulling.Gebruiksadvies: per dag 1 tot 2 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning

Cell Essentials Powder
Je immuunsysteem heeft vitamines nodig, zoals vitamine A, B6, C, D en E en mineralen als ijzer, selenium en zink. Vooral vitamine C staat bekend om zijn effect op de weerstand. Een multi (vitaminen, mineralen en aanvullende stoffen) kan in een extra behoefte aan deze stoffen voorzien.

Gebruiksadvies: per dag 1 zakje oplossen in water of vruchtensap.

Zink L-methionine
Zink ondersteunt je weerstand, heeft een positieve invloed op je immuunsysteem en beschermt je cellen tegen oxidatieve schade. Zink speelt een rol in het celdelingsproces.

Gebruiksadvies: per dag 1 tablet.

Vitamin C Powder
Vitamine C draagt bij aan de werking van het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve schade. Daarnaast draagt het o.a. bij aan de vermindering van vermoeidheid en verhoogt het de ijzeropname.

Gebruiksadvies: neem dagelijks 2 gram (1 afgestreken theelepel = ±1 gram).Cel Care Immuunbooster Basic

Bewaar dit product voor later
Scroll naar top