Speciale Winter Super Aanbieding

Wil je een gepersonaliseerd supplementen advies van mij ontvangen Neem dan contact op met mij anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

Ben je op zoek naar een lekker maar gezond (kerst) cadeau?

Een heerlijk zoet maar toch gezonde Maduko- honing?
Kan dat?Wil je een gepersonaliseerd supplementen advies van mij ontvangen Neem dan contact op met mij anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

AJB – Shop

Supplementen per merk

Immune Support 90 vega capsules

Art.nr. 11071
€25,42
Op voorraad
1
Productgegevens

CellCare Immune Support bevat extracten van Shiitake, Astragalus en Siberische ginseng. De extracten van kruiden in Immune Support zijn gestandaardiseerd en geoptimaliseerd op hun belangrijkste werkzame bestanddelen.

Shiitake (Lentinus edodes mycelia) kent een traditioneel gebruik. Er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de geneeskrachtige werking van de shiitake, die binnen de traditionele Chinese geneeskunde al eeuwenlang als geneeskrachtige paddenstoel beschouwd wordt.

Astragalus (Astragalus membranaceus) ondersteunt je immuunsysteem*, je mentale en fysieke welzijn* en bevordert de fysiologische weerstand van het organisme in geval van zware omgevingsomstandigheden*. Het heeft een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart*, draagt bij tot het behoud van een normale bloeddruk* en is van belang voor een goede functie van de bloedvaten*. Astragalus ondersteunt de nierfunctie* en draagt bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel*. Astragalus speelt een rol in natuurlijke huidverjonging*, voedt en beschermt de huid*. Het is tevens een adaptogeen* en het draagt bij tot een normale motiliteit van sperma*.

Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) is een adaptogeen*, ondersteunt je immuunsysteem*, draagt bij aan je herstel (mentaal en fysiek)*, helpt de bovenste luchtwegen*, heeft een positieve invloed op je cognitieve en mentale prestaties* en draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk*.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

Gebruiksadvies
  • Tweemaal per dag 1 à 2 capsule(s) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
  • Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap(wens) of borstvoeding.
  • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
  • Image with no descriptionVoedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Bewaar dit product voor later
Scroll naar top