Notice: Undefined index: ctaType in /var/www/1066223001/ajbpraktijk.nl/wp-content/plugins/ultimate-addons-for-gutenberg/classes/class-uagb-block-helper.php on line 1322
Zinzino Balanceoil Capsules - Essent 60 soft gels | #ajbshop_homepage - Anja Bokenkamp Orthomoleculair therapeut

Speciale Winter Super Aanbieding

Wil je een gepersonaliseerd supplementen advies van mij ontvangen Neem dan contact op met mij anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

Ben je op zoek naar een lekker maar gezond (kerst) cadeau?

Een heerlijk zoet maar toch gezonde Maduko- honing?
Kan dat?Wil je een gepersonaliseerd supplementen advies van mij ontvangen Neem dan contact op met mij anja@ajbpraktijk.nl of 0614597758

AJB – Shop

Supplementen per merk

Zinzino Balanceoil Capsules - Essent 60 soft gels

Art.nr. 11067
€48,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Belangrijkste voordelen
  • Helpt de polyfenolniveaus in je lichaam te behouden om bloedlipiden te ondersteunen tegen oxidatieve stress1
  • Wanneer 3 softgel capsules of meer worden geconsumeerd per dag, dan draagt dit bij aan de bescherming van bloed lipiden tegen oxidatieve schade1 aangezien de dagelijkse dosis 5 mg of meer hydroxytyrosol bevat
  • Draagt bij aan een normale hartfunctie2 aangezien de dagelijkse dosis 1080 mg EPA en 600 mg DHA bevat
  • Draagt bij aan een normale hersenfunctie3 aangezien de dagelijkse dosering 600 mg DHA bevat
  • Draagt bij aan een normaal immuunsysteem4 aangezien de dagelijkse dosis 20 µg vitamine D3 bevat

Aanbevolen gebruik: 1 softgel capsule per circa 30 kilo lichaamsgewicht. Pas de portiegrootte aan op basis van het lichaamsgewicht. Volwassenen met een lichaams gewicht van 50–60 kg: 2 softgel capsules per dag. Volwassenen met een lichaamsgewicht van 80–90 kg: 3 softgel capsules per dag. Maximaal 5 softgel capsules per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor evenwichtige en gevarieerde voeding.

Waarschuwing: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt of als je een medische aandoening hebt, raadpleeg dan je arts voordat je Essent gebruikt.

Bewaaradvies: Bewaar op een donkere droge plaats op kamertemperatuur of in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.


Meer informatie:

Extra vierge olijfolie
De Spaanse Picual olijf wordt geselecteerd vanwege zijn rijkdom aan Omega-9 en zeer hoge gehalte aan antioxidanten. De olijven zijn van pre-oogst-kwaliteit en tijdens het proces worden de pitten eruit gehaald en alleen het fruit koud geperst, resulterend in een extra vierge olie, rijk aan Omega-9 (Oleïnezuur) met zeer hoge inhoud van antioxidanten genaamd polyfenolen (meer dan 750 mg/kg5).

Vitamine D3
Essent bevat vitamine D3 (cholecalciferol) en 3 softgel capsules leveren 20 µg. We gebruiken natuurlijke vitamine D3 (cholecalciferol) gemaakt van lanoline. Lanoline is een natuurlijk vet dat in schapenwol te vinden is. De vitamine D3 wordt gemaakt door het oplossen van een voorloper van vitamine D3 uit de lanoline. Het wordt vervolgens chemisch gewijzigd en geactiveerd door blootstelling aan ultraviolet (UV) licht. Het chemische proces is vergelijkbaar met het proces dat plaatsvindt in de menselijke huid wanneer het vitamine D3 produceert.

Cacao-poeder
Cacao-poeder van ontvette cacaozaden bevat hoge hoeveelheden van polyfenolen, vooral een subklasse genaamd flavanolen met nutritionele voordelen. Een dagelijkse dosis van 3 softgel capsules levert 17,9 mg polyfenolen.

Natuurlijk hydroxytyrosol
De hydroxytyrosol in Essent is een 100% natuurlijk extract verkregen door het koud persen van olijfvruchten, gevolgd door op water gebaseerde extractie. Hydroxytyrosol is de belangrijkste fenolverbinding die in olijven voorkomt en wordt geacht de meeste gezondheidsvoordelen te bieden van zowel de olijfvrucht als extra vierge olijfolie. Hydroxytyrosol voorkomt oxidatie van bloedlipiden en beschermt essentiële Omega-vetzuren. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft een gezondheidsclaim goedgekeurd die verklaart dat hydroxytyrosol en haar derivaten bijdragen aan de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade, een belangrijke risicofactor van cardiovasculaire aandoeningen, indien dagelijks 5 mg wordt geconsumeerd.1 Dit is de dosis hydoxytyrosol gevonden in 3 softgel capsules.

Gelatine uit vis
De softgel capsules zijn gemaakt van hoogwaardige farmaceutische visgelatine afkomstig uit vissenhuid en zijn vrij van kunstmatige kleuren.

Voedingswaarde

2 softgel capsules 3 softgel
capsules
Visolie 1668 mg 2502 mg
Omega-3-vetzuren 1120 mg 1680 mg
waarvan EPA 720 mg 1080 mg
waarvan DHA 400 mg 600 mg
Olijfolie 200 mg 300 mg
Oliezuur (Omega-9) 140 mg 210 mg
Polyfenolen 15,4 mg 23,1 mg
waarvan hydroxytyrosol 3,4 mg 5,1 mg
Vitamin D3
(250%*, 400%** van DRI*)
13,4 ug* 20,1 ug**

*DRI = referentiewaarde

Ingrediënten:

Visoliën, visgelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), koudgeperste extra vierge olijfolie, cacaopoeder, verdikkingsmiddel (siliciumdioxide), water, olijfvruchtextract (Olea europaea), vitamine D3 (cholecalciferol).

https://zinzinowebstorage.blob.core.windows.net/pr..., download hier product sheet NL

Bewaar dit product voor later
Scroll naar top