AJB-Shop
Supplementen die werkelijk het verschil maken

Uitgetest gedurende 20 jaar praktijkervaring

Openingsaanbieding nieuwe webshop AJBPraktijk

4life Tri Factor Formula

Openingsaanbieding nieuwe webshop AJBPraktijk

Bestel hier onder deze super Immuun-booster .

AJB – Shop

Supplementen per merk

Supplementen per merk

Zinzino Zinbiotic , prebiotica/ voedingsvezels

Art.nr. 00018
€28,50
Op voorraad
1
Productgegevens

ZinoBiotic is een op maat gemaakte mix van 5 natuurlijke dieetvezels en is een prebiotica. Deze vezels worden gemetaboliseerd in het colon (dikke darm) waar ze de groei van gezonde bacteriën ondersteunen.

ZinoBiotic helpt pieken in de bloedsuikerspiegel na de maaltijd verminderen en goede cholesterolgehaltes te behouden. De vezels bevorderen vele gezonde darmfuncties, met inbegrip van regelmaat, een voldaan gevoel en een minder opgeblazen gevoel.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Mix van voedingsvezels
  • Darmgezondheid
  • Evenwichtig cholesterol
  • Vermindering van pieken in bloedsuikerspiegel na maaltijden
  • Gezonde darmfuncties en regelmatigheid
  • Evenwichtige microbioom
  • Darmreiniging
  • ZinoBiotic vezelmix

DIEETVEZELS

Andere producten bevatten meestal slechts 1 of 2 vezels, een strategie die niet voldoende is voor je dagelijkse behoefte. Zinobiotic bevat grote hoeveelheden van 5 dieetvezels. Deze aanpak zorgt ervoor dat er voordelen zijn voor de hele dikke darm. Psyllium is een zogenaamd onoplosbaar vezel dat is gericht op de functies van de darm, waar de andere 4 vezels oplosbaar zijn en in de dikke darm worden gefermenteerd en zal het resistente zetmeel bijdragen aan vermindering van de anders normale stijging van de bloedsuikerspiegel na maaltijden.

DARMGEZONDHEID

De vezels in ZinoBiotic stimuleren de groei van goede bacteriën in de dikke darm. Er zijn meer dan 100 triljoen bacteriën in de menselijke darm en terwijl sommige goed zijn voor onze gezondheid, zijn andere minder wenselijk. De goede bacteriën gebruiken dieetvezels als hun brandstof, zodat ze zich kunnen ontdoen van minder gewenste bacteriën. De goede bacteriën dragen bij aan vele belangrijke lichaamsfuncties, zoals het inrichten van ons immuunsysteem. Ze zijn ook gekoppeld aan een beter humeur, uithoudingsvermogen en gezondheid in het algemeen. Gezonde darmen zijn essentieel voor een gezond lichaam. Zinobiotic kan ook bijdrage aan het herstellen van een lekke darm, klik hier voor meer informatie over deze aandoening.

De vezels in Zinobiotic dragen ook bij aan een gevoel van voldaanheid in de maag (wat kan helpen de eetlust onder controle te houden), terwijl ze tegelijkertijd ook een opgeblazen gevoel verminderen door verbetering van de regelmaat. Er kan een korte periode van aanpassing zijn terwijl de vezels beginnen met het verbeteren van de bacteriële bevolking, maar deze periode is kort en een stap op weg naar een betere gezondheid.

NORMAAL CHOLESTEROLGEHALTE

1 van de 5 vezels is beta glucaan van haver. Dit heeft een wetenschappelijk goedgekeurde functie bij het handhaven van een normaal bloedcholesterol.Welke vezels?
ZinoBiotic is een geconcentreerde mix van 5 dieetvezels: spijsverterings-resistent zetmeel uit volle granen, inulien van witlofwortel, beta-glucaan uit haver en fructo-oligosaccharide (FOS) ook uit cichoreiwortel en psyllium. Wij hebben precies dezelfde dieetvezels toegevoegd in de LeanShake, waardoor je 2 verschillende manieren krijgt om gezonde vezels in je dieet toe te voegen. Het combineren van Leanshake en Zinobiotic werkt ook goed.

Voedingswaarde Zinzino zinobiotic

Ingrediënten: Resistent zetmeel (tapioca maltodextrine), beta-glucaan van haver,fructooligosaccharides, inuline, psylliumpoeder, vulstoffen (xant-haangom E415),

antiklontermiddel (tricalsium fosfaat E341), natuurlijke zoetstof (steviol glycosiden E960)

AANBEVOLEN GEBRUIK

Meng 6 g (1 schepje) poeder met 50-100 ml water, in een shaker of meng met een drankje van je keuze. Als je Zinobiotic mengt met LeanShake of een smoothie, voeg dan extra vloeistof toe (naar smaak). Het product kan 1 – 2 keer per dagworden gebruikt naar je behoeften.

WATER: Extra vloeistof drinken wordt sterk aanbevolen wanneer je dieetvezels consumeert. Water voorkomt dat de ontlasting een beetje te stevig wordt.

BEWAARADVIES: Bewaar het product droog en koel met het deksel erop.

OPMERKING: Aanbevolen dagelijkse dosering mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen en kinderen onder 1 jaar moeten overleggen met de arts vóór gebruik.
* Bevestigd door de EFSA (de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid)

WAAROM ZOU IK ZINOBIOTIC VEZELMIX NEMEN?

Gezondheidswetenschappers zijn het erover eens dat we onze dagelijkse vezelinname moeten vergroten. ZinoBiotic biedt een mix van dieetvezels die als brandstof dienen voor de nuttige bacteriën in onze dikke darm zodat ze groeien en ongewenste bacteriën vervangen. Dit brengt ons microbioom (belangrijke bacteriën in de darm) in evenwicht.


Bewaar dit product voor later
Scroll naar top