AJB_shop Sov Lab Category main page 2

colostrum super power food

Colostrum van Sovereign Laboratories

We krijgen colostrum van onze moedermelk onmiddellijk na de geboorte en gedurende ongeveer de eerste 72 uur van ons leven. Bij volwassenen levert boviene colostrum immuun- en groeifactoren die een gezond maag-darmkanaal helpen ondersteunen.De koeien worden opgefokt in weiden, vrij van rBST*, BSE** en antibiotica

Sovereign Laboratories betrekt zijn biest van melkkoeien die op het weiland worden gehouden en die gecertificeerd gezond zijn, geen rBST* of BSE** toegediend krijgen en vrij zijn van antibiotica.Alle ruwe biest die aan Sovereign Laboratories wordt geleverd, wordt getest om te bevestigen dat hij afkomstig is van de eerste melkbeurt (nadat het kalf zijn behoefte heeft gekregen) en vrij is van antibiotica, hormonen en herbiciden.

Onze colostrum wordt flash gepasteuriseerd volgens de meest veeleisende van de internationale normen – 161 °F gedurende 15 seconden – om ervoor te zorgen dat de colostrum de organen en cellen bereikt; en biobeschikbaar blijft op cellulair niveau.

* rBST (boviene somatotropine) – een groeihormoon dat wordt gebruikt om de melkproductie bij melkvee te verhogen.

** BSE (boviene spongiforme encefalopathie) – een dodelijke neurodegeneratieve ziekte bij vee die op mensen kan worden overgedragen; bekend als de “gekke-koeienziekte”.

COLOSTRUM VAN UITZONDERLIJK HOGE KWALITEIT

  • Colostrum voor volwassenen
  • Colostrum voor zuigelingen en kinderen
  • Colostrum voor onze dieren

Scroll naar top