Wie ben ik ?

Mijn naam is Anja Bökenkamp.

Ik werk in mijn eigen praktijk en ben opgeleid in complementaire geneeskunde - en daarbovenop door een brede belangstelling in veel deelgebieden.

Mijn specialisaties zijn:
Orthomoleculaire adviezen, Voedingsadviezen & begeleiding, Aanpakken Diabetes type 2, Shiatsu massage, Voet(reflex) massage en Metingen van de meridianen met de Prognos apparatuur.( electro acupunctuur ).
Daarnaast Product Specialist 4Life Supplementen, Colostrum producten en meer.

Ik heb een 4 jarige HBO vak opleiding Reflexologie en Shiatsu en Medische Basiskennis gevolgd bij de CSMBK in Den Haag.

Daarna de nodige verdiepingen en specialisaties uit mijn brede belangstelling en mede in een continuatie voor de aansluitingen bij de overkoepelende beroepsverenigingen.

Als ex docent bij de CSMBK geef ik webinars en lezingen en daarnaast voorlichting, coaching, (na)scholing en team-building aan beroepsbeoefenaren. 

Deze bijeenkomsten worden lokaal gehouden in kleine groepjes, of via webinars of facebook life . . . . en zijn gratis.


Naast de specialisatie ""natuurlijk begeleiden rondom de zwangerschap""  - behandel ik onder andere de volgende klachten:

diabetes
spanning of stress,
pijn behandeling
verbetering afweer systeem / immuun systeem
vermoeidheid,
misselijkheid,
rug en/of bekkenklachten,
hoge bloeddruk,
verbetering doorbloeding,
betere nachtrust,
verbetering humeur,
wisselende stemmingen,
vochtophopingen / oedeem,
(zwangerschaps) diabetes
fibromyalgie klachten

Colostrum en het 4Life producten assortiment / supplementen sluit in mijn beleving naadloos aan  bij mijn visie om met voeding en natuurlijke producten en supplementen een betere gezondheid te bereiken.

Maak een afspraak - BEL

Een (diabetes)-coachings gesprek, een (voet)reflex massage, een gratis consult over gebruik en toepassing 4Life Transfer Factor supplementen en Colostrum ?